菜单

白马工作室的游戏有时会使用一些敏感数据的解释

2017年3月22日 - 开发理念, 顾问服务

实际上,白马工作室出品的游戏都不会收集用户的数据,我们连一个网络后台都没有。

这些收集请求都是来自于游戏中使用到的广告平台或第三方SDK。

在此,白马工作室保证我们只使用具有业界良心的广告平台和第三方SDK。

目前我们使用的广告平台有,ADMOB,CHARTBOOST,ADCOLONY,UNITY,广点通。

目前我们使用的第三方SDK有,微信分享,SHARESDK。

所以,请各位玩家放心使用。


實際上,白馬工作室出品的遊戲都不會收集用戶的數據,我們連壹個網絡後臺都沒有。

這些收集請求都是來自於遊戲中使用到的廣告平臺或第三方SDK。

在此,白馬工作室保證我們只使用具有業界良心的廣告平臺和第三方SDK。

目前我們使用的廣告平臺有,ADMOB,CHARTBOOST,ADCOLONY,UNITY,廣點通。

目前我們使用的第三方SDK有,微信分享,SHARESDK。

所以,請各位玩家放心使用。


In fact, the White Horse Studio produced the game will not collect the user's data, we do not even have a server.

These collection requests come from the ad platform or third-party SDK used in the game.

Here, the White Horse Studio ensures that we only use the industry with the conscience of the advertising platform and third-party SDK.

At present we use the advertising platform, ADMOB, CHARTBOOST, ADCOLONY, UNITY, 广点通.

At present we use the third party SDK, WECHAT, SHARESDK.

So, please rest assured that the use of players.

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注